Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Αυτό το κάτω κάτω!!!!

Το καλοκαίρι έκανε πλέον αισθητή τη παρουσία του..Τα κοντομάνικα μπλουζάκια,οι βερμούδες,τα σανδαλάκια,τα πεδιλάκια έκαναν πλέον την εμφάνισή τους και μαζί με αυτά επιτακτική θεωρείται πλέον η ανάγκη για δροσερά ροφήματα,παγωμένα φρούτα και φυσικά τις απίστευτες παγωτούκλες..Αυτό το τελευταίο είναι και η αφορμή της σημερινής μου ανάρτησης..Αυτό το κάτω κάτω των παγωτών πυραύλων που προσωπικά εμένα με τρελαίνει..Τρώγοντας ένα παγωτό πύραυλο ανυπομονώ να φτάσω στο τελείωμα μόνο και μόνο για να γευτεί ο ουρανίσκος μου αυτό το κομμάτι με τη σκληρή σοκολάτα, το οποίο είναι δυστυχώς μόνο δυο μπουκιές (κατάρα).Και μιας και νομίζω πως την ίδια άποψη έχουν κι άλλοι μαζί με εμένα θέτω το εξής ερώτημα στις γαλακτοβιομηχανίες: Έχετε βγάλει ένα σωρό παγωτά με κάθε είδους γεύση και σχήμα..Ένα παγωτό πύραυλο που να περιέχει μόνο αυτό το κάτω κάτω δε μπορείτε να βγάλετε?Πιστεύω ότι οι πωλήσεις του θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο και θα βγει και ο κλάδος από την οικονομική κρίση.Μας έχουν πήξει στα boss και στα status, όλα ξυλάκια φυσικά, και αυτή τη θεσπέσια γεύση που με φειδώ τη χρησιμοποιούν, δε μας δίνουν την ευκαιρία να την απολαύσουμε..Δε γουστάρουμε πια τα κεράσια,την κολομβιανή σοκολάτα,τη λευκή σοκολάτα και όλα τα συναφή.ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ.Ζητάω πολλά ρε γαμώτο?

4 σχόλια:

  1. Εγώ το κομμάτι αυτό συνήθως το πετάω :-O

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαχαιριά στη καρδιά μου έριξες..Αυτό είναι βλασφήμια στη σοκολάτα παιδί μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιος δεν έβγαλε χωνάκια που ήταν ντυμένα με σοκολάτα από μέσα? Αλλα ποιος? Και πως τα λένε τα ρημάδια - γιατί μου ήρθε μια λιγούρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έβγαλε νομίζω η ΕΒΓΑ το 4χ4 αλλά δεν αγγίζει καν σε γεύση αυτό που λέω.Νομίζω πως πρέπει να πάρω πρωτοβουλία και να καταθέσω την ιδέα στις γαλακτοβιομηχανίες...Λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή