Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

2 κόμμα 1 χρόνιαΠάνε 2 χρόνια και ενάμισης μήνας από όταν επέστρεψα από το πρώτο μου ταξίδι στο Λονδίνο. Μαγεμένος καθώς ήμουν από την αγγλική πρωτεύουσα και απογοητευμένος από την ελληνική αποφάσισα να εκφράσω μέσω διαδικτύου τις σκέψεις μου, τις ιδέες ή τις ανησυχίες μου για το πώς μπορούμε να κάνουμε καλύτερη τη πόλη που ζούμε. Έτσι τουλάχιστον ξεκίνησε η ιδέα στο μυαλό μου. Στη συνέχεια προστέθηκαν κι άλλες, για ταξίδια στο εξωτερικό ή εγχώριους προορισμούς, για καθημερινές αποδράσεις σε όμορφα στέκια και σημεία μέσα στη πόλη μας ή ακόμα και για σχολιασμό της επικαιρότητας σε ιδιαίτερες κυρίως περιπτώσεις.
Το bloggακι μου λοιπόν έκλεισε τα 2 του χρόνια και είμαι κάπως απαράδεκτος μιας και το το τελευταίο διάστημα δεν του δίνω την πρέπουσα σημασία. Αφού να φανταστείτε ξέχασα και τα γενέθλιά του. Σήμερα είδα πως Κυριακή 5 Απριλίου 2009 έγινε η πρώτη ανάρτηση. Έρχομαι λοιπόν να ευχαριστήσω όλους εσάς που σπαταλάτε λίγο από το χρόνο σας για να ρίξετε μια ματιά στην ταπεινή αυτή ιστοσελίδα, όλους εσάς που με παρακολουθείτε, όλους εσάς που αφήνετε το σχόλιό σας.
Εις το επανιδείν λοιπόν φίλοι μου με νέα ανάρτηση σε λίγες μέρες...Μη ξεχάσετε να σερβιριστείτε cupcake...

5 σχόλια:

 1. Να τα εκατοστήσεις λοιπόν, φίλτατε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Yummy! I love sweets and your photo is the perfect appetizer!

  best regards
  Chris

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σε πετύχα μέσω το Ημερ.Αποδημίας. Χαιρετισμούς από Ιταλία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Χαιρετίσματα από την Καλιφόρνια (δεν είμαι ελληνικά), αλλά εκτιμώ εσωστρεφείς τη σκέψη σας σε αυτό το post (ελληνική λέξη;). Ανυπομονώ για την ανάγνωση μελλοντικές σκέψεις σας. Είναι τόσο αληθινό ..... κάθε χώρα χρειάζεται αλλαγές, πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά .... όλοι φαίνονται να διασταυρώνονται. Σας ευχαριστώ και πάλι! Έχετε μια μεγάλη μέρα! ~ Alice

  ΑπάντησηΔιαγραφή