Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Εφιάλτης με όνομα....JUMBO



Αυτό που έχει γίνει αυτοσκοπός στη ζωή μου το τελευταίο διάστημα είναι το να αποφύγω πάση θυσία να ακούσω στο ραδιόφωνο τις διαφημίσεις του JUMBO. Μιλάμε μου έχουν σπάσει τα νεύρα αυτά τα σχεδόν αποκρουστικά κατ’ εμέ τραγουδάκια που εκθειάζουν το κατά τ’άλλα συμπαθέστατο πολυκατάστημα. Από τις απόκριες κι έπειτα παρατηρώ πως ανά μήνα βγαίνει κι ένα νέο τραγουδάκι το οποίο παίζει σε όλους ανεξεραίτως τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά μισή ώρα περίπου. Αυτό συνεπάγεται πόλεμος νεύρων για τα αυτιά του δύστυχου ακροατή. Τη μία με τη γριά στο καρναβάλι, την άλλη με τους εργάτες της Αφρικής που πετάνε με το μεταλλικό κουνούπι και έχουν πάει στο JUMBO από τα εγκαίνια γιατί είναι από την Κένυα, την άλλη με τον λαϊκό τραγουδιστή που εκθειάζει τα κεράκια σιτρονέλας και τώρα με τον τύπο που τραγουδάει σαν τον Πασχάλη και πετάει κάτι ασυνάρτητους στίχους για ζεστούς φραπέδες και ιδρωμένα κορμιά με μακό. Ως πότε θα τραβήξει αυτή η ιστορία τέλος πάντων; Τι πρέπει να κάνω για να ακούσω ένα σταθμό σαν άνθρωπος χωρίς να μου έρθει αυτή η παλιοδιαφήμιση; Και το γελοίο είναι πως από τις τόσες φορές που έχω ακούσει τα τραγουδάκια αυτά μου έχουν κολλήσει και τα σιγοψυθιρίζω αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της μέρας. Σκέτη κόλαση αδέρφια. Ας με λυτρώσει κάποιος από το βάσανο αυτό γιατί αλλιώς θα πάρω εγώ το μεταλλικό κουνούπι και θα πάω να βομβαρδίσω τον υπεύθυνο διαφήμισης του JUMBO. Αμάν πια...

2 σχόλια:

  1. Για τις διαφημίσεις δεν έχω άποψη μιας και δεν τις έχω ακούσει, πάντως το κατάστημα το αποφεύγω ως ο εξαποδώ το λιβάνι. Μια φορά μπήκα σε Jumbo και έφυγα χωρίς να ψωνίσω και κάνοντας τον σταυρό μου (φτου φτου μακριά από μας). Αυτό δεν είναι κατάστημα, είναι βασανιστήριο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα σου στείλω cd να τις ακούσεις όλες..δε πρέπει να χάσεις αυτή την εμπειρία..Το θέμα είναι ότι παίζονται κάθε μέρα, όλη μέρα από όλους τους σταθμούς.Δεν μπορείς να ξεφύγεις δηλαδή με τίποτα. Εγώ πιστεύω πως το jumbo ξεπλένει χρήμα ή κάτι παρόμοιο. Δε μπορεί να δίνει μια επιχείρηση τόσα πολλά για διαφημίσεις και καινούρια κτίρια.Όπως πάει σε λίγο καιρό θα έχουμε από ένα jumbo σε κάθε γειτονιά της πόλης. Άσε που μπορεί να σας κάνει καμιά και να αριβάρει μέχρι το Λονδίνο.Τότε θα κουφαθώ τελείως!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή