Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

2 κόμμα 1 χρόνια



Πάνε 2 χρόνια και ενάμισης μήνας από όταν επέστρεψα από το πρώτο μου ταξίδι στο Λονδίνο. Μαγεμένος καθώς ήμουν από την αγγλική πρωτεύουσα και απογοητευμένος από την ελληνική αποφάσισα να εκφράσω μέσω διαδικτύου τις σκέψεις μου, τις ιδέες ή τις ανησυχίες μου για το πώς μπορούμε να κάνουμε καλύτερη τη πόλη που ζούμε. Έτσι τουλάχιστον ξεκίνησε η ιδέα στο μυαλό μου. Στη συνέχεια προστέθηκαν κι άλλες, για ταξίδια στο εξωτερικό ή εγχώριους προορισμούς, για καθημερινές αποδράσεις σε όμορφα στέκια και σημεία μέσα στη πόλη μας ή ακόμα και για σχολιασμό της επικαιρότητας σε ιδιαίτερες κυρίως περιπτώσεις.
Το bloggακι μου λοιπόν έκλεισε τα 2 του χρόνια και είμαι κάπως απαράδεκτος μιας και το το τελευταίο διάστημα δεν του δίνω την πρέπουσα σημασία. Αφού να φανταστείτε ξέχασα και τα γενέθλιά του. Σήμερα είδα πως Κυριακή 5 Απριλίου 2009 έγινε η πρώτη ανάρτηση. Έρχομαι λοιπόν να ευχαριστήσω όλους εσάς που σπαταλάτε λίγο από το χρόνο σας για να ρίξετε μια ματιά στην ταπεινή αυτή ιστοσελίδα, όλους εσάς που με παρακολουθείτε, όλους εσάς που αφήνετε το σχόλιό σας.
Εις το επανιδείν λοιπόν φίλοι μου με νέα ανάρτηση σε λίγες μέρες...Μη ξεχάσετε να σερβιριστείτε cupcake...

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Λίμνη Πλαστήρα




Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους...Είπα σήμερα, μιας που μπήκε ο τελευταίος μήνας της άνοιξης να σας ταξιδέψω στα ορεινά της Καρδίτσας και συγκεκριμένα στο χωριό Πεζούλα της λίμνης Πλαστήρα.Επρόκειτο για ένα μικρό χωριό που διαθέτει 2 ξενώνες και 2 ταβερνάκια. Συστήνω για διαμονή τον ξενώνα Πέτρινο, όπου η Δώρα και ο Τάσος θα φροντίσουν να πάρετε 3-4 κιλά κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Για φαγητό θα πάτε στο 902, ένα γραφικό ταβερνάκι που θα σας αφήσει ικανοποιημένους και γευστικά και μουσικά.
Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες τον Γενάρη και το Μάρτη, όπου θα παρατηρήσετε δύο διαφορετικά τοπία...Σε δύο βδομάδες που θα ξαναεπισκεφθώ την περιοχή θα σας παρουσιάσω το πιο ανοιξιάτικο τοπίο της...Όσοι πάντως δεν έχετε επισκεφθεί τη λίμνη καλό θα είναι να την βάλετε σιγά σιγά στα μελλοντικά σας πλάνα.